Erik Thunefors Åkeri

Västernorrlands län

Information

560619-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Erik Thunefors Åkeri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Erik Thunefors Åkeri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ånge som är den kommunen som Erik Thunefors Åkeri finns i.

Erik Thunefors Åkeri har varit registrerat sedan 1993-03-23 och det finns flera verksamheter i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Erik Thunefors Åkeri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Erik Thunefors Åkeri är och det finns flera verksamheter i Ånge som också är .

Firmatecknare för Erik Thunefors Åkeri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Erik Thunefors Åkeri så kan ni göra det på telefon genom 0690-22141 eller genom brev på följande adress:

Åkeri- och entreprenadverksamhet samt sprängningsarbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med Erik Thunefors Åkeri och det är Tunefors, Ernst Erik Axel som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,