Kompetensboxen AB

Västernorrlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ånge och Kompetensboxen AB är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Kompetensboxen AB är ett av dem. Statusen för Kompetensboxen AB är att Bolaget är aktivt.

Kompetensboxen AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-09-13. Det finns flera olika bolag i Västernorrlands län som är ett stort län. Ånge där bolaget finns i jobbar för att bolag som Kompetensboxen AB ska trivas.

Kompetensboxen AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-02-21. I Ånge så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva utbildnings- och konsultverksamhet inom organisations-, administrations- och informationsteknik, samtalsbehandling inom psykoterapi, förvaltning av aktier samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kompetensboxen AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-02-21.

Idag är Kompetensboxen AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Ånge.

Vill man komma i kontakt med Kompetensboxen AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-8479424.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Kompetensboxen AB är Berglund, Pär Eriksson som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson Berglund, Maria Susanne som är född 1966 och har titeln Suppleant, Puonti Sjöström, Erja Kirsi Marjatta som är född 1956 och har titeln Revisor, Färnlöf, Maria Helena som är född 1969 och har titeln Revisorssuppleant, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Kompetensboxen AB har 556737-8780 som sitt organisationsnummer.