Eklid Electronics AB

Västernorrlands län

Information

Eklid Electronics AB hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Ånge som är den kommunen där Eklid Electronics AB finns. I Ånge så finns det många olika Aktiebolag och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Eklid Electronics AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Eklid Electronics AB har haft sedan 2006-01-19. Eklid Electronics AB har funnits sedan och 2006-01-19 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Eklid Electronics AB så kan ni göra det genom att skicka er post till N. Borgsjöv. 22, 841 32, Ånge men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0690-13060.

Ånge arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Eklid Electronics AB Privat, ej börsnoterat.

Eklid Electronics AB har idag 556694-7734 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Eklid Electronics AB

Bolaget skall bedriva försäljning, installation och service av hemelektronikprodukter och vitvaror, produktion av internetlösningar samt utförande av skogsbruks- och skogsvårdstjänster och därmed förenlig verksamhet.

I Eklid Electronics AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eklid, Bo Magnus som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklid, Eva Elisabeth som är född 1974 och har titeln Suppleant, Lidén, Lars Martin Urban som är född 1964 och har titeln Revisor, P46 Revision AB som är född och har titeln Revisor, .