TK:s i Ånge Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva handel med reservdelar och tillbehör till motorfordon inklusive motorcyklar, fritidsartiklar, maskindelar till entreprenadmaskiner samt rotposter och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för TK:s i Ånge Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ånge så är TK:s i Ånge Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västernorrlands län så finns det ännu fler.

Ånge arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Ånge och i Västernorrlands län. Redan 2005-09-30 så skapades TK:s i Ånge Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel TK:s i Ånge Aktiebolag har haft det sedan 2005-11-17.

TK:s i Ånge Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-11-17

556686-6736 är organisationsnummret för bolaget som finns i Ånge.

Just nu är TK:s i Ånge Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västernorrlands län

Vill ni komma i kontakt med TK:s i Ånge Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0690-12185 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom TK:s i Ånge Aktiebolag är Svensson, Lars Thobias som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Kristina Margareta som är född 1968 och har titeln Suppleant, Sundberg, Ted Stellan som är född 1972 och har titeln Revisor, Boström, Lars Erik Peter som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Esset Revision AB som är född och har titeln Revisor, .