VP Group Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Bolaget ska bedriva rening av vegetabiliska oljor, produkt- utveckling av bioenergi, tillverkning av reningsanläggningar för värmepumpsystem, handel med och förvaltning av fastigheter, aktier och andra värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för VP Group Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ånge så är VP Group Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västernorrlands län så finns det ännu fler.

Ånge arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Ånge och i Västernorrlands län. Redan 2005-08-25 så skapades VP Group Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel VP Group Aktiebolag har haft det sedan 2005-12-01.

VP Group Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-12-01

556684-8726 är organisationsnummret för företaget som finns i Ånge.

Just nu är VP Group Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västernorrlands län

Vill ni komma i kontakt med VP Group Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-6210377 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom VP Group Aktiebolag är Svelander, Lars Erik Krister som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Svelander, Sigun Carolina som är född 1956 och har titeln Suppleant, Boström, Lars Erik Peter som är född 1952 och har titeln Revisor, Esset Revision AB som är född och har titeln Revisor, .