Mimmi Magnusson Handledning och Konsultation Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

556684-3115 är organisationsnummer för företaget Mimmi Magnusson Handledning och Konsultation Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mimmi Magnusson Handledning och Konsultation Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ånge som är den kommunen som Mimmi Magnusson Handledning och Konsultation Aktiebolag finns i.

Mimmi Magnusson Handledning och Konsultation Aktiebolag har varit registrerat sedan 2005-08-03 och det finns flera företag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-08-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mimmi Magnusson Handledning och Konsultation Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-08-11.

Mimmi Magnusson Handledning och Konsultation Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ånge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Mimmi Magnusson Handledning och Konsultation Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Mimmi Magnusson Handledning och Konsultation Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 076-1087169 eller genom brev på följande adress:
Lantmannag. 17, 841 32, Ånge

Föremålet för bolagets verksamhet är utföra konsulttjänster inom utbildnings- och arbetsmarknadssektorn och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Mimmi Magnusson Handledning och Konsultation Aktiebolag och det är Magnusson, Rose-Marie som är född 1965 och har titeln VD, Magnusson, Rose-Marie som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Ida Maria som är född 1987 och har titeln Suppleant, Hjelm, Sven Håkan som är född 1967 och har titeln Revisor, Hellström & Hjelm Revision AB som är född och har titeln Revisor,