JO Sotning AB

Västernorrlands län

Information

556682-7555 är organisationsnummer för verksamheten JO Sotning AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JO Sotning AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ånge som är den kommunen som JO Sotning AB finns i.

JO Sotning AB har varit registrerat sedan 2005-07-01 och det finns flera verksamheter i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-08-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för JO Sotning AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-08-11.

JO Sotning AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Ånge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för JO Sotning AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med JO Sotning AB så kan ni göra det på telefon genom 0651-10984 eller genom brev på följande adress:
N. Järnvägsg. 52 B, 827 32, Ljusdal

Bolaget ska bedriva sotning och ventilationskonsultationer ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med JO Sotning AB och det är Olsson, Hans Jörgen som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jansson, Kjell Sixten som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Parsmark Jansson, Aina Monica C som är född 1960 och har titeln Suppleant, Sahlin, Bo Stefan som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,