Takida Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Bolaget skall bedriva produktion av musik, film, video och media, royalty, musikergager, komponera musik, skriva texter och musik- arrangemang, musikförlag, turnéproduktion, konsultverksamhet inom musik, film och media, direktförsäljning genom nedladdning av komponerad musik, handel med skivor, film, video, dvd, kläder, reklam- och PR- produkter, uthyrning av instrument och inspelningsutrustning, köpa, sälja och förvalta värdepapper, konst och fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Takida Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ånge så är Takida Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västernorrlands län så finns det ännu fler.

Ånge arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Ånge och i Västernorrlands län. Redan 2005-03-29 så skapades Takida Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Takida Aktiebolag har haft det sedan 2005-04-14.

Takida Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-04-14

556678-6298 är organisationsnummret för företaget som finns i Ånge.

Just nu är Takida Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västernorrlands län

Vill ni komma i kontakt med Takida Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0691-30015 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -externa firmatecknaren

Följande personer är på något sätt aktiva inom Takida Aktiebolag är Dahl Pettersson, Susanne Elisabeth som är född 1976 och har titeln Extern firmatecknare, Pettersson, Karl Robert som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsson, Gunnar Mattias som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Pålsson, Lars Olof Fredrik som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderström, Olof Kristoffer som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Vallin, Jan Thomas som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamotHörnblad Nilsson, Anna Eva Elisabeth som är född 1972 och har titeln Revisor, Falck, Maria Amanda som är född 1977 och har titeln Revisorssuppleant, Esset Revision AB som är född och har titeln RevisorEsset Ekonomi AB som är född och har titeln Revisor.