BIAJET AB

Västernorrlands län

Information

I Ånge finns det ett Aktiebolag som heter BIAJET AB. Det finns flera företag som liknar BIAJET AB i Västernorrlands län. Ånge är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

BIAJET AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-02-12 och det finns flera bolag som är det i Västernorrlands län.

Sedan 2004-01-19 så har BIAJET AB varit registrerat och sedan 2004-02-12 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är BIAJET AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Ånge.

Vill man komma i kontakt med BIAJET AB så kan man gör det genom att posta ett brev till N. Borgsjöv. 22, 841 32, Ånge. Vi ni istället prata med BIAJET AB så kan ni göra det på 0690-691970.

Föremålet för bolagets verksamhet är tillverkning av matjord och takspån. Skog, väg, tomt och röjningsarbeten, uthyrning av personal inom verkstadsindustrin, handel, service och reparationer av bilar, scoutrar, mc, järnvägsfordon, jordbruks- och entreprenadmaskiner samt tillbehör till dessa. Uthyrning av fordon och entreprenadmaskiner, konsultverksamhet inom mekanisk industri, förädling och försäljning av träprodukter inom snickeri- och byggnadsbranschen samt förvaltning av fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Jonsson, Erik Thomas som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahnström, Bo Ingemar som är född 1963 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Fundin, Nina Susanne som är född 1976 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

BIAJET AB har 556653-8699 som sitt organisationsnummer.