Ånge Datacenter AB

Västernorrlands län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av varor och tjänster inom informations-teknologisektorn, samt äga och förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ånge Datacenter AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ånge så är Ånge Datacenter AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västernorrlands län så finns det ännu fler.

Ånge arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Ånge och i Västernorrlands län. Redan 2003-01-17 så skapades Ånge Datacenter AB och bolaget är har F-skattsedel Ånge Datacenter AB har haft det sedan 2003-02-20.

Ånge Datacenter AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-02-20

556638-3070 är organisationsnummret för bolaget som finns i Ånge.

Just nu är Ånge Datacenter AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västernorrlands län

Vill ni komma i kontakt med Ånge Datacenter AB så går det att nå dem via telefon på 0690-691950 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Nilsson, Mats Olof Torsten -Nilsson, Siv Christina

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ånge Datacenter AB är Nilsson, Mats Olof Torsten som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Siv Christina som är född 1974 och har titeln Suppleant, Henriksson, Ingegerd Margareta som är född 1945 och har titeln Revisor, Nordin, Anders Torbjörn som är född 1972 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .