Danes Industrier AB

Västernorrlands län

Information

Danes Industrier AB hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Ånge som är den kommunen där Danes Industrier AB finns. I Ånge så finns det många olika Aktiebolag och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Danes Industrier AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Danes Industrier AB har funnits sedan och 2003-03-27 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Danes Industrier AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-1607000.

Ånge arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Danes Industrier AB Privat, ej börsnoterat.

Danes Industrier AB har idag 556630-3912 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn är den som för stunden ansvarar för Danes Industrier AB

Bolaget skall bedriva plåt-, smides-, mekanisk- och bilverkstad, ävensom äga och förvalta värdepapper och fast egendom, samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Danes Industrier AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karström, Ulf Ragnar som är född 1959 och har titeln Likvidator, Boström, Lars Erik Peter som är född 1952 och har titeln Revisor, Esset Revision AB som är född och har titeln Revisor, .