Optikcentrum Annika Andersson AB

Västernorrlands län

Information

556616-6517 är organisationsnummer för bolaget Optikcentrum Annika Andersson AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Optikcentrum Annika Andersson AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ånge som är den kommunen som Optikcentrum Annika Andersson AB finns i.

Optikcentrum Annika Andersson AB har varit registrerat sedan 2001-10-04 och det finns flera bolag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-10-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för Optikcentrum Annika Andersson AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-10-16.

Optikcentrum Annika Andersson AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ånge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Optikcentrum Annika Andersson AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanterna

Vill ni komma i kontakt med Optikcentrum Annika Andersson AB så kan ni göra det på telefon genom 0691-663535 eller genom brev på följande adress:
Fränstav. 255, 840 12, Fränsta

Bolaget skall bedriva försäljning, tillverkning och reparation av optiska artiklar och ur samt fotografering och därmed förenlig verksamhet. Konsultverksamhet inom områdena el-miljö, elinstallationer samt el- och datainstallationer och därmed förenlig verksamhet. Därtill handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet. Även försäljning av smycken och hälsoprodukter samt att äga, förvalta och hyra ut fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Optikcentrum Annika Andersson AB och det är Andersson, Annika Christina som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Anna Ingela Petronella som är född 1976 och har titeln Suppleant, Eriksson, Sara Jessika Gabriella som är född 1976 och har titeln Suppleant, Hassberg, Frida Maria som är född 1956 och har titeln Revisor,