Rombäcks Gräv Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Rombäcks Gräv Aktiebolag hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Ånge som är den kommunen där Rombäcks Gräv Aktiebolag finns. I Ånge så finns det många olika Aktiebolag och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Rombäcks Gräv Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Rombäcks Gräv Aktiebolag har haft sedan 2000-04-12. Rombäcks Gräv Aktiebolag har funnits sedan och 2000-04-12 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Rombäcks Gräv Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Rombäck 495, 840 12, Fränsta men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-3759500.

Ånge arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Rombäcks Gräv Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Rombäcks Gräv Aktiebolag har idag 556588-2429 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Larsson, Bo Gustav -Larsson, Pia Ann-Sofi är den som för stunden ansvarar för Rombäcks Gräv Aktiebolag

Bolaget skall bedriva gräventreprenad och därmed förenlig verksamhet.

I Rombäcks Gräv Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsson, Bo Gustav som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Backlund, Pierre Urban som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Pia Ann-Sofi som är född 1951 och har titeln Suppleant, Eriksson, Rolf Lennart som är född 1951 och har titeln Revisor, Johansson, Jan Lennart som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Datarevision i Dalarna Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.