Nässéns Svets & Maskin AB

Västernorrlands län

Information

I Västernorrlands län så finns Nässéns Svets & Maskin AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Ånge här finns det många olika Aktiebolag. Nässéns Svets & Maskin AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västernorrlands län. Ånge jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västernorrlands län gör att bolag trivs där.

Nässéns Svets & Maskin AB är momsregistrerat sedan2002-02-04 och har organisationsnummer 556574-2359.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0691-31086 alternativt besöka eller skicka post till Nässéns Svets & Maskin AB på följande adress Hammar 321, 840 12, Fränsta.

Nässéns Svets & Maskin AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2002-02-04.

I Nässéns Svets & Maskin AB så sitter följande personer i styrelsen: , Nässén, Lynn Eleonora som är född 1955 och har titeln Suppleant , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva reparationer och tillverkning av stålkonstruktioner, traktorkörning, uthyrning av verkstadsmaskiner, skogsarbete, köp och försäljning samt konsultation inom området sport- och fritidsartiklar, handel med värdepapper smat annan därmed förenlig verksamhet.