Christer Lövgren Entreprenad AB

Västernorrlands län

Information

Bolaget skall bedriva entreprenadmaskintjänster och svets och maskinverkstad inom verkstadsindustrin samt handel och förvaltning av värdepapper, jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Christer Lövgren Entreprenad AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ånge så är Christer Lövgren Entreprenad AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västernorrlands län så finns det ännu fler.

Ånge arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Ånge och i Västernorrlands län. Redan 1998-11-05 så skapades Christer Lövgren Entreprenad AB och företaget är har F-skattsedel Christer Lövgren Entreprenad AB har haft det sedan 1999-01-01.

Christer Lövgren Entreprenad AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556562-0084 är organisationsnummret för företaget som finns i Ånge.

Just nu är Christer Lövgren Entreprenad AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västernorrlands län

Vill ni komma i kontakt med Christer Lövgren Entreprenad AB så går det att nå dem via telefon på 0690-50460 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Christer Lövgren Entreprenad AB är Lövgren, Bernt Christer som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Ölén Lövgren, Kristina Ann-Sofie som är född 1962 och har titeln Suppleant, Lindblad, Per Gustav som är född 1968 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .