Ulf Håkansson Skog AB

Västernorrlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ånge och Ulf Håkansson Skog AB är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många företag där och Ulf Håkansson Skog AB är ett av dem. Statusen för Ulf Håkansson Skog AB är att Bolaget är aktivt.

Ulf Håkansson Skog AB är ett Aktiebolag och skapades 1998-01-30. Det finns flera olika företag i Västernorrlands län som är ett stort län. Ånge där företaget finns i jobbar för att företag som Ulf Håkansson Skog AB ska trivas.

Ulf Håkansson Skog AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Ånge så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva skogsentreprenad och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ulf Håkansson Skog AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Ulf Håkansson Skog AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Ånge.

Vill man komma i kontakt med Ulf Håkansson Skog AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0691-31117.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Ulf Håkansson Skog AB är Håkansson, Oskar Ulf Håkan som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Jenny Elisabeth som är född 1975 och har titeln Suppleant, Klockervold, Jon Andreas som är född 1976 och har titeln Revisor, Hellström & Hjelm Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Ulf Håkansson Skog AB har 556551-5078 som sitt organisationsnummer.