Buss och Taxitransporter Jan Palmér AB

Västernorrlands län

Information

556529-5184 är organisationsnummer för verksamheten Buss och Taxitransporter Jan Palmér AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Buss och Taxitransporter Jan Palmér AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ånge som är den kommunen som Buss och Taxitransporter Jan Palmér AB finns i.

Buss och Taxitransporter Jan Palmér AB har varit registrerat sedan 1996-02-12 och det finns flera verksamheter i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Buss och Taxitransporter Jan Palmér AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Buss och Taxitransporter Jan Palmér AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Ånge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Buss och Taxitransporter Jan Palmér AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Buss och Taxitransporter Jan Palmér AB så kan ni göra det på telefon genom 0690-10219 eller genom brev på följande adress:
Gamla v. 24, 841 32, Ånge

Bolaget skall bedriva person- och godstransporter med bil och buss samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Buss och Taxitransporter Jan Palmér AB och det är Palmér, Jan Krister som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Anna Desiree som är född 1977 och har titeln Suppleant, Johansson, Eva Ann Charlotte som är född 1970 och har titeln Suppleant, Falck, Maria Amanda som är född 1977 och har titeln Revisor, Hörnblad Nilsson, Anna Eva Elisabeth som är född 1972 och har titeln Revisorssuppleant, Esset Ekonomi AB som är född och har titeln RevisorEsset Revision AB som är född och har titeln Revisor,