Öhlingsholm Fastighets AB

Västernorrlands län

Information

556522-1982 är organisationsnummer för verksamheten Öhlingsholm Fastighets AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Öhlingsholm Fastighets AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ånge som är den kommunen som Öhlingsholm Fastighets AB finns i.

Öhlingsholm Fastighets AB har varit registrerat sedan 1995-07-20 och det finns flera verksamheter i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Öhlingsholm Fastighets AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Öhlingsholm Fastighets AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Ånge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Öhlingsholm Fastighets AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Öhlingsholm Fastighets AB så kan ni göra det på telefon genom 0691-32950 eller genom brev på följande adress:
Öhlingsholm , 841 97, Erikslund

Bolaget skall bedriva förvaltning av och handel med lös och fast egendom avseende värdehandlingar, mark och byggnader ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Öhlingsholm Fastighets AB och det är Callans, Nils Bo Arvid som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Callans, Kerstin Cecilia E Charlotte som är född 1986 och har titeln Suppleant, Callans, Nils Carl Gustaf Arvid som är född 1990 och har titeln Suppleant, Gustavsson, Pär-Ola som är född 1968 och har titeln Revisor, Westberg, Pär Ingvar som är född 1951 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor