Uppdrag Ånge Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Uppdrag Ånge Aktiebolag hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Ånge som är den kommunen där Uppdrag Ånge Aktiebolag finns. I Ånge så finns det många olika Aktiebolag och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Uppdrag Ånge Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Uppdrag Ånge Aktiebolag har haft sedan 1996-01-01. Uppdrag Ånge Aktiebolag har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Uppdrag Ånge Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Västerede 369, 841 96, Erikslund men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0690-22249.

Ånge arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Uppdrag Ånge Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Uppdrag Ånge Aktiebolag har idag 556505-4664 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Hansson, Hans Martin -Hansson, Monika Lillemor är den som för stunden ansvarar för Uppdrag Ånge Aktiebolag

Bolaget skall utföra konsulttjänster och bedriva utbildning inom i huvudsak områdena ekonomi, samhällsliv och arbetsmiljö.

I Uppdrag Ånge Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hansson, Hans Martin som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Monika Lillemor som är född 1949 och har titeln Suppleant, Uppström, Nils Benny som är född 1952 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .