Sten Lindblad Förvaltnings Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

I Västernorrlands län så finns Sten Lindblad Förvaltnings Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Ånge här finns det många olika Aktiebolag. Sten Lindblad Förvaltnings Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västernorrlands län. Ånge jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västernorrlands län gör att bolag trivs där.

Sten Lindblad Förvaltnings Aktiebolag är momsregistrerat sedan2004-04-15 och har organisationsnummer 556495-4138.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0691-30224 alternativt besöka eller skicka post till Sten Lindblad Förvaltnings Aktiebolag på följande adress S. Gullgård 448, 840 12, Fränsta.

Sten Lindblad Förvaltnings Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2004-04-15.

I Sten Lindblad Förvaltnings Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Svensson, Ingrid Anita som är född 1944 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall äga och förvalta fast egendom och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.