Mittfrakt Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Mittfrakt Aktiebolag är ett bolag som finns i Ånge. I Mittfrakt Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Norlin, Erik Urban som är född 1950 och har titeln VD, Norlin, Erik Urban som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Lars Olof Bertil som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Leif Hilmer som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Bengt Sölve Valdemar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Kling, Per Martin som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamotÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Fernlund, Mats Olof som är född 1951 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Mittfrakt Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Mittfrakt Aktiebolag på telefon 0690-12485.

Föremålet för bolagets verksamhet är att äga och förvalta fast och lös egendom samt att bedriva hantering, förädling och försäljning av jord-, grus- och stenmaterial och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Mittfrakt Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Mittfrakt Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västernorrlands län och Ånge arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Mittfrakt Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-05-10 och Mittfrakt Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-05-10.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mittfrakt Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Magnusson, Lars Olof Bertil -Norlin, Erik Urban

Mittfrakt Aktiebolag har 556490-5122 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västernorrlands län.