Anders Leander Ekonomi Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Anders Leander Ekonomi Aktiebolag hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Ånge som är den kommunen där Anders Leander Ekonomi Aktiebolag finns. I Ånge så finns det många olika Aktiebolag och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Anders Leander Ekonomi Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Anders Leander Ekonomi Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Anders Leander Ekonomi Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Anders Leander Ekonomi Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Aspv. 22, 841 31, Ånge men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0690-12480.

Ånge arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Anders Leander Ekonomi Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Anders Leander Ekonomi Aktiebolag har idag 556427-2010 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Berggren, Ulla Margareta -Leander, Anders Gustaf -Leander, Kerstin är den som för stunden ansvarar för Anders Leander Ekonomi Aktiebolag

Bolaget skall bedriva redovisning, förvaltning av företag och fastigheter, köp och försäljning av fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

I Anders Leander Ekonomi Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Berggren, Ulla Margareta som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Leander, Anders Gustaf som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Leander, Kerstin som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Kent Ove som är född 1968 och har titeln Revisor, .