MITTMED Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, medicinsk konsultverksamhet och utbildning, utveckling och produktion av hemslöjd samt utveckling av drift av internettjänster samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för MITTMED Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ånge så är MITTMED Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västernorrlands län så finns det ännu fler.

Ånge arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Ånge och i Västernorrlands län. Redan 1990-04-06 så skapades MITTMED Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel MITTMED Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

MITTMED Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556389-3790 är organisationsnummret för bolaget som finns i Ånge.

Just nu är MITTMED Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västernorrlands län

Vill ni komma i kontakt med MITTMED Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-3946051 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom MITTMED Aktiebolag är Arnljot, Karin Margareta som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Arnljot, Håvard Magnus som är född 1946 och har titeln Suppleant, Elzes, Henderik Niklas som är född 1975 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .