Fränsta El Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

I Västernorrlands län så finns Fränsta El Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Ånge här finns det många olika Aktiebolag. Fränsta El Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västernorrlands län. Ånge jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västernorrlands län gör att företag trivs där.

Fränsta El Aktiebolag är momsregistrerat sedan1990-01-01 och har organisationsnummer 556383-3473.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0691-31150 alternativt besöka eller skicka post till Fränsta El Aktiebolag på följande adress Kantorsg. 7, 840 12, Fränsta.

Fränsta El Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Fränsta El Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Jonsson, John Mikael som är född 1964 och har titeln Suppleant , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva elektrisk installationsverksamhet, inköp och försäljning av elektriska artiklar, idka jordbruksdrift och skogsbruksverksamhet, arrende och uthyrningsverksamhet inom lantbrukssektorn samt därmed förenlig verksamhet.