Esbjörn Nylunds Åkeri Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Esbjörn Nylunds Åkeri Aktiebolag är ett företag som finns i Ånge. I Esbjörn Nylunds Åkeri Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nylund, Sten Sture Esbjörn som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Nylund, Gun Berit som är född 1947 och har titeln Suppleant, Rydberg, Per Erik Olof som är född 1953 och har titeln Revisor, Per Rydberg Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Esbjörn Nylunds Åkeri Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Esbjörn Nylunds Åkeri Aktiebolag på telefon 0690-10564.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Esbjörn Nylunds Åkeri Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Esbjörn Nylunds Åkeri Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västernorrlands län och Ånge arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Esbjörn Nylunds Åkeri Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Esbjörn Nylunds Åkeri Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1984-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Esbjörn Nylunds Åkeri Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Esbjörn Nylunds Åkeri Aktiebolag har 556243-5155 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västernorrlands län.