Öhlingsholm Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Öhlingsholm Aktiebolag är en verksamhet som finns i Ånge. I Öhlingsholm Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Callans, Nils Bo Arvid som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Callans, Kerstin Cecilia E Charlotte som är född 1986 och har titeln Suppleant, Callans, Nils Carl Gustaf Arvid som är född 1990 och har titeln Suppleant, Gustavsson, Pär-Ola som är född 1968 och har titeln Revisor, Westberg, Pär Ingvar som är född 1951 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Öhlingsholm Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Öhlingsholm Aktiebolag på telefon .

Bolaget skall driva förvaltning av och handel med lös och fast egendom avseende värdehandlingar, mark och byggnader ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Öhlingsholm Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Öhlingsholm Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västernorrlands län och Ånge arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Öhlingsholm Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Öhlingsholm Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Öhlingsholm Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Öhlingsholm Aktiebolag har 556240-3880 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västernorrlands län.