Milling Sundin Logistics AB

Västernorrlands län

Information

I Västernorrlands län så finns Milling Sundin Logistics AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Ånge här finns det många olika Aktiebolag. Milling Sundin Logistics AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västernorrlands län. Ånge jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västernorrlands län gör att bolag trivs där.

Milling Sundin Logistics AB är momsregistrerat sedan1993-01-01 och har organisationsnummer 556239-1077.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0690-10101 alternativt besöka eller skicka post till Milling Sundin Logistics AB på följande adress Hallsta 228, 841 92, Ånge.

Milling Sundin Logistics AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I Milling Sundin Logistics AB så sitter följande personer i styrelsen: Sundin, Per Anders som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Ekdahl, Bertil Erik Emanuel som är född 1937 och har titeln Suppleant , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva transporter samt äga och förvalta lös och fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.