Boda Lantbruk Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Boda Lantbruk Aktiebolag hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Ånge som är den kommunen där Boda Lantbruk Aktiebolag finns. I Ånge så finns det många olika Aktiebolag och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Boda Lantbruk Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Boda Lantbruk Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Boda Lantbruk Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0691-12076.

Ånge arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Boda Lantbruk Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Boda Lantbruk Aktiebolag har idag 556237-4784 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn är den som för stunden ansvarar för Boda Lantbruk Aktiebolag

Bolaget skall bedriva lantbruk ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Boda Lantbruk Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jäger, Olof Fredrik som är född 1947 och har titeln Likvidator, Andersson, Mats Torgny som är född 1954 och har titeln Revisor, LR Revision Umeå AB som är född och har titeln Revisor, .