Ånge Mobilkranar Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Ånge Mobilkranar Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Ånge. Det är nämligen den kommunen som Ånge Mobilkranar Aktiebolag finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Ånge Mobilkranar Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Ånge Mobilkranar Aktiebolag som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 1982-10-05. Men sedan 1982-01-01 så har Ånge Mobilkranar Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Verkmästarg. 7, 841 32, Ånge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ånge Mobilkranar Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0690-12680.

Ånge arbetar för att verksamheter som Ånge Mobilkranar Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ånge Mobilkranar Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västernorrlands län.

Bolaget skall bedriva kranentreprenad inom bygg- och montageverksamhet, äga och förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ånge Mobilkranar Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ånge Mobilkranar Aktiebolag och det är följande personer, Gerling, Nils Stefan som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gerling, Nils Ingvar som är född 1939 och har titeln Suppleant, Gardfjäll, Jan Anders Östen som är född 1948 och har titeln Revisor, Eriksson, Nils Tommy som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Redo& Vis Revision i Sundsvall AB som är född och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Ånge Mobilkranar Aktiebolag är 556221-1283.