Ånge Industritjänst Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Ånge Industritjänst Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Ånge. Det är nämligen den kommunen som Ånge Industritjänst Aktiebolag finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ånge Industritjänst Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Ånge Industritjänst Aktiebolag som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 1982-09-08. Men sedan 1986-01-01 så har Ånge Industritjänst Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Petanderv. 1, 841 34, Ånge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ånge Industritjänst Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0690-10024.

Ånge arbetar för att bolag som Ånge Industritjänst Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ånge Industritjänst Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västernorrlands län.

Bolaget skall bedriva försäljning av emballagematerial och industriförnödenheter, uthyrning av personal, äga och förvalta värdepapper, fast och lös egendom, bedriva försäljning av artiklar för jakt, fiske, fritid, arrangera jakt- och fiskeresor samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ånge Industritjänst Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ånge Industritjänst Aktiebolag och det är följande personer, Lejdebring, Hans Ingvar som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Lejdebring, Evy Margareta som är född 1942 och har titeln Suppleant, Carlborg, Daniel Rolf Birger som är född 1971 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ånge Industritjänst Aktiebolag är 556220-4080.