Söderman Rör Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

556207-7080 är organisationsnummer för bolaget Söderman Rör Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Söderman Rör Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ånge som är den kommunen som Söderman Rör Aktiebolag finns i.

Söderman Rör Aktiebolag har varit registrerat sedan 1980-12-30 och det finns flera bolag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Söderman Rör Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Söderman Rör Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ånge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Söderman Rör Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Söderman Rör Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0691-32122 eller genom brev på följande adress:
Borrbodsv. 26, 840 10, Ljungaverk

Bolaget skall bedriva rörinstallationer, köpa och sälja aktier och andra värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Söderman Rör Aktiebolag och det är Söderman, Börje Rudolf Emanuel som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderman, Pirjo Maria Katarina som är född 1949 och har titeln Suppleant, Hassberg, Frida Maria som är född 1956 och har titeln Revisor,