Permascand Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

I Västernorrlands län så finns Permascand Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Ånge här finns det många olika Aktiebolag. Permascand Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västernorrlands län. Ånge jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västernorrlands län gör att bolag trivs där.

Permascand Aktiebolag är momsregistrerat sedan1971-01-01 och har organisationsnummer 556137-5022.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0691-35500 alternativt besöka eller skicka post till Permascand Aktiebolag på följande adress Industriområdet, 840 10, Ljungaverk.

Permascand Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Permascand Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , Harcrow, Roger Laverne som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande . , , . . Bolin, Sven Erik som är född 1950 och har titeln Suppleant . . . .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall tillverka, sälja eller uthyra dimensionsstabila elektroder för användning i anodiska eller katodiska reaktioner i vatten- eller icke vattenhaltiga lösningar och i saltsmältor att tillverka och försälja processutrustning i korrosionsbe- ständiga material att tillverka och försälja produkter och tjänster baserade på bearbetningslasrar främst gentemot verkstadsindustrin att utöva därmed förenlig verksamhet.