Getterå Däckservice

Västernorrlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ånge och Getterå Däckservice är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Getterå Däckservice är ett av dem. Statusen för Getterå Däckservice är att Bolaget är aktivt.

Getterå Däckservice är ett Enskild firma och skapades 1977-07-14. Det finns flera olika bolag i Västernorrlands län som är ett stort län. Ånge där bolaget finns i jobbar för att bolag som Getterå Däckservice ska trivas.

Getterå Däckservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ånge så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Handel med däck.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Getterå Däckservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 1975-01-01.

Idag är Getterå Däckservice och det finns flera bolag som är det idag i Ånge.

Vill man komma i kontakt med Getterå Däckservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0691-20545.

.

De som är på något sätt har med Getterå Däckservice är Lindahl, Kjell Arne som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Getterå Däckservice har 550106-XXXX som sitt organisationsnummer.