Labora

Västernorrlands län

Information

530522-XXXX är organisationsnummer för bolaget Labora. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Labora är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ånge som är den kommunen som Labora finns i.

Labora har varit registrerat sedan 1996-07-15 och det finns flera bolag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-10-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för Labora så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Labora är och det finns flera bolag i Ånge som också är .

Firmatecknare för Labora är följande:

Vill ni komma i kontakt med Labora så kan ni göra det på telefon genom 0691-31440 eller genom brev på följande adress:

Utgivning av annonsblad och annan originalframställning, lay-out av alla slags dokument för tryck, författarverksamhet, bokföring och ekonomi, upprättande av juridiska handlingar såsom köpebrev, avtal och bolagsbildning, aktiehandel, uppfödning av travhästar för tävling samt uppfödning av fjäderfän för försäljning, fisk- odling, försäljning av fisk samt fiskuppfödning.

Det finns olika personer som har en koppling med Labora och det är Grelz, Inglis Mari som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,