Geogps It

Västernorrlands län

Information

470217-XXXX är organisationsnummer för bolaget Geogps It. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Geogps It är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ånge som är den kommunen som Geogps It finns i.

Geogps It har varit registrerat sedan 2000-03-23 och det finns flera bolag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-02-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Geogps It så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-02-29.

Geogps It är och det finns flera bolag i Ånge som också är .

Firmatecknare för Geogps It är följande:

Vill ni komma i kontakt med Geogps It så kan ni göra det på telefon genom 070-6488951 eller genom brev på följande adress:

Tekniska frågor rörande mätningsverksamhet och fastighetsdata. Datakonsultverksamhet med installation och driftsättning. Utbildning inom verksamhetsområdet.

Det finns olika personer som har en koppling med Geogps It och det är Eliasson, Leif Åke Jonas som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,