Rovdjurs-Eko

Västernorrlands län

Information

Rovdjurs-Eko är ett av många företag som finns i Ånge. Det är nämligen den kommunen som Rovdjurs-Eko finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Rovdjurs-Eko är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1997-01-01.

Rovdjurs-Eko som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 1997-04-10. Men sedan 2004-01-29 så har Rovdjurs-Eko varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Rovdjurs-Eko så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0691-31111.

Ånge arbetar för att företag som Rovdjurs-Eko ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Rovdjurs-Eko. Det finns flera företag i Västernorrlands län.

Ekoturism och informationsarbete kring de stora rovdjuren: spårningsturer med gäster, föredrag, föreläsningar, debatter, studiecirklar, symposier, konsultverksamhet, produktion av studiematerial, handel med litteratur och utrustning, marknadsföring, transporter och inackordering-samt med ovanstående förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Rovdjurs-Eko är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Rovdjurs-Eko och det är följande personer, Hedtjärn, Johan Tryggve som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Rovdjurs-Eko är 410324-XXXX.