Salong Ingrid, Ingrid Eriksson

Västernorrlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ånge och Salong Ingrid, Ingrid Eriksson är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många företag där och Salong Ingrid, Ingrid Eriksson är ett av dem. Statusen för Salong Ingrid, Ingrid Eriksson är att Bolaget är aktivt.

Salong Ingrid, Ingrid Eriksson är ett Enskild firma och skapades 1970-05-04. Det finns flera olika företag i Västernorrlands län som är ett stort län. Ånge där företaget finns i jobbar för att företag som Salong Ingrid, Ingrid Eriksson ska trivas.

Salong Ingrid, Ingrid Eriksson är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ånge så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Handelsrörelse i samband med damfrisering.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Salong Ingrid, Ingrid Eriksson är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Salong Ingrid, Ingrid Eriksson och det finns flera företag som är det idag i Ånge.

Vill man komma i kontakt med Salong Ingrid, Ingrid Eriksson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0690-61215.

.

De som är på något sätt har med Salong Ingrid, Ingrid Eriksson är Eriksson, Ingrid Margareta som är född 1939 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Salong Ingrid, Ingrid Eriksson har 391114-XXXX som sitt organisationsnummer.