Stick och Brinn Handelsbolag

Västernorrlands län

Information

Stick och Brinn Handelsbolag är en verksamhet som finns i Ånge. I Stick och Brinn Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Elin Louise som är född 1985 och har titeln Bolagsman, Johansson, Jenny Kristina som är född 1986 och har titeln Bolagsman, Johansson, Lars Olof som är född 1955 och har titeln Bolagsman, Svelander, Lars Erik Krister som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Svelander, Nils Erik Georg som är född 1987 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Stick och Brinn Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Stick och Brinn Handelsbolag på telefon 070-6797082.

Produktion och handel med biobränslen.

Idag är Stick och Brinn Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Stick och Brinn Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Västernorrlands län och Ånge arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Stick och Brinn Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Stick och Brinn Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-12-23.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Stick och Brinn Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Stick och Brinn Handelsbolag har 969721-2208 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västernorrlands län.