Norrländska Plåt & Montage Handelsbolag

Västernorrlands län

Information

Norrländska Plåt & Montage Handelsbolag är ett av många företag som finns i Ånge. Det är nämligen den kommunen som Norrländska Plåt & Montage Handelsbolag finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Norrländska Plåt & Montage Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2001-05-05.

Norrländska Plåt & Montage Handelsbolag som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 2001-04-26. Men sedan 2001-05-05 så har Norrländska Plåt & Montage Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Rombäck 571, 840 13, Torpshammar. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Norrländska Plåt & Montage Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5113431.

Ånge arbetar för att företag som Norrländska Plåt & Montage Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Norrländska Plåt & Montage Handelsbolag. Det finns flera företag i Västernorrlands län.

Försäljning och montering av plåtprodukter.

Firmatecknare för Norrländska Plåt & Montage Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Norrländska Plåt & Montage Handelsbolag och det är följande personer, Eriksson, Karl-Erik som är född 1952 och har titeln Bolagsman, Olsson, Erik Ola som är född 1964 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Norrländska Plåt & Montage Handelsbolag är 969677-5288.