H N : s Service och Smide Kommanditbolag

Västernorrlands län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Ånge och H N : s Service och Smide Kommanditbolag är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många bolag där och H N : s Service och Smide Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för H N : s Service och Smide Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

H N : s Service och Smide Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 1984-11-23. Det finns flera olika bolag i Västernorrlands län som är ett stort län. Ånge där bolaget finns i jobbar för att bolag som H N : s Service och Smide Kommanditbolag ska trivas.

H N : s Service och Smide Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ånge så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Reparation och service av maskiner och fordon. Tillverkning och försäljning av plåt- och smidesarbeten samt utföra underhålls- arbeten vid närliggande företag.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att H N : s Service och Smide Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1985-01-01.

Idag är H N : s Service och Smide Kommanditbolag och det finns flera bolag som är det idag i Ånge.

Vill man komma i kontakt med H N : s Service och Smide Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

; Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med H N : s Service och Smide Kommanditbolag är Nylén, Hans som är född 1964 och har titeln Komplementär, Nylén, Anna Greta som är född 1942 och har titeln Kommanditdelägare, .

H N : s Service och Smide Kommanditbolag har 916587-2426 som sitt organisationsnummer.