Handelsbolaget AluminiumFörlaget

Västernorrlands län

Information

Handelsbolaget AluminiumFörlaget är ett av många företag som finns i Ånge. Det är nämligen den kommunen som Handelsbolaget AluminiumFörlaget finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Handelsbolaget AluminiumFörlaget är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Handelsbolaget AluminiumFörlaget som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 1984-01-20. Men sedan 1984-01-01 så har Handelsbolaget AluminiumFörlaget varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Romfartuna Nortuna, 725 94, Västerås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Handelsbolaget AluminiumFörlaget så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 021-27110.

Ånge arbetar för att företag som Handelsbolaget AluminiumFörlaget ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Handelsbolaget AluminiumFörlaget. Det finns flera företag i Västernorrlands län.

Produktion och försäljning av litteratur och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Handelsbolaget AluminiumFörlaget är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Handelsbolaget AluminiumFörlaget och det är följande personer, Mattson, Else Kristina som är född 1943 och har titeln Bolagsman, Mattson, Staffan Karl Erik som är född 1942 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Handelsbolaget AluminiumFörlaget är 916471-8752.