Handelsbolaget Cykel-Experten, T Henriksson

Västernorrlands län

Information

916470-8928 är organisationsnummer för verksamheten Handelsbolaget Cykel-Experten, T Henriksson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Handelsbolaget Cykel-Experten, T Henriksson är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Ånge som är den kommunen som Handelsbolaget Cykel-Experten, T Henriksson finns i.

Handelsbolaget Cykel-Experten, T Henriksson har varit registrerat sedan 1981-11-30 och det finns flera verksamheter i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Handelsbolaget Cykel-Experten, T Henriksson så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Handelsbolaget Cykel-Experten, T Henriksson är och det finns flera verksamheter i Ånge som också är .

Firmatecknare för Handelsbolaget Cykel-Experten, T Henriksson är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Handelsbolaget Cykel-Experten, T Henriksson så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
SÖDRA BORGSJÖVÄGEN 9, 841 34, Ånge

Försäljning och renovering av cyklar, mopeder samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Handelsbolaget Cykel-Experten, T Henriksson och det är Henriksson, Gun Maj som är född 1931 och har titeln Bolagsman, Henriksson, Per Tore som är född 1930 och har titeln Bolagsman,