HANDELSBOLAGET GLUGGEN

Västernorrlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Ånge och HANDELSBOLAGET GLUGGEN är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och HANDELSBOLAGET GLUGGEN är ett av dem. Statusen för HANDELSBOLAGET GLUGGEN är att Bolaget är aktivt.

HANDELSBOLAGET GLUGGEN är ett Handelsbolag och skapades 1977-05-09. Det finns flera olika verksamheter i Västernorrlands län som är ett stort län. Ånge där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som HANDELSBOLAGET GLUGGEN ska trivas.

HANDELSBOLAGET GLUGGEN är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-11-06. I Ånge så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Handel med kiosk- och hälsokostvaror samt livsmedel.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att HANDELSBOLAGET GLUGGEN är momsregistrerat och det har de varit sedan 1976-01-01.

Idag är HANDELSBOLAGET GLUGGEN och det finns flera verksamheter som är det idag i Ånge.

Vill man komma i kontakt med HANDELSBOLAGET GLUGGEN så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0690-10533.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med HANDELSBOLAGET GLUGGEN är Löfgren, Ivan Roger som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Löfgren, Karl Ivar som är född 1950 och har titeln Bolagsman, .

HANDELSBOLAGET GLUGGEN har 916469-2486 som sitt organisationsnummer.