Peter Olsson Journalistik & PR

Västernorrlands län

Information

850708-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Peter Olsson Journalistik & PR. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Peter Olsson Journalistik & PR är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ånge som är den kommunen som Peter Olsson Journalistik & PR finns i.

Peter Olsson Journalistik & PR har varit registrerat sedan 2007-08-22 och det finns flera verksamheter i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Peter Olsson Journalistik & PR så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Peter Olsson Journalistik & PR är och det finns flera verksamheter i Ånge som också är .

Firmatecknare för Peter Olsson Journalistik & PR är följande:

Vill ni komma i kontakt med Peter Olsson Journalistik & PR så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Produktion och försäljning av'text bild samt övriga tjänster inom media- och marknadsföringsområdet.

Det finns olika personer som har en koppling med Peter Olsson Journalistik & PR och det är Olsson, Lars Peter som är född 1985 och har titeln Innehavare av enskild firma,