Ensillre Hermanboda Näset Tälje ByaNät Ekonomisk förening

Västernorrlands län

Information

Ensillre Hermanboda Näset Tälje ByaNät Ekonomisk förening är en verksamhet som finns i Ånge. I Ensillre Hermanboda Näset Tälje ByaNät Ekonomisk förening finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, Lars Arvid som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Kristensen, Svein Erik som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Karin Inger som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Löfgren, Lars Åke som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Rylander, Jan Thore som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Johnsen, Per Anders som är född 1966 och har titeln SuppleantNilsson Ranta, Signar Adrian som är född 1943 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ensillre Hermanboda Näset Tälje ByaNät Ekonomisk förening så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Ensillre Hermanboda Näset Tälje ByaNät Ekonomisk förening på telefon 0690-22163.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i samverkan med Ånge kommun bygga ett "fiberoptiknät" från Hallsta till Tälje. Föreningen kan också upphandla tjänster i nätet att ställas till medlemmarnas förfogande.

Idag är Ensillre Hermanboda Näset Tälje ByaNät Ekonomisk förening av bolagstypen Ekonomisk förening.

Ensillre Hermanboda Näset Tälje ByaNät Ekonomisk förening är ett av många verksamheter som finns i Västernorrlands län och Ånge arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Ensillre Hermanboda Näset Tälje ByaNät Ekonomisk förening innehar ej F-skattsedel och Ensillre Hermanboda Näset Tälje ByaNät Ekonomisk förening är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-10-05.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ensillre Hermanboda Näset Tälje ByaNät Ekonomisk förening så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Ensillre Hermanboda Näset Tälje ByaNät Ekonomisk förening har 769613-9752 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västernorrlands län.