Medelvägen Ekonomisk förening

Västernorrlands län

Information

769602-6082 är organisationsnummer för bolaget Medelvägen Ekonomisk förening. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Medelvägen Ekonomisk förening är Ekonomisk förening. Det finns idag flera olika Ekonomisk förening i Ånge som är den kommunen som Medelvägen Ekonomisk förening finns i.

Medelvägen Ekonomisk förening har varit registrerat sedan 1997-10-30 och det finns flera bolag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Medelvägen Ekonomisk förening så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Medelvägen Ekonomisk förening är och det finns flera bolag i Ånge som också är .

Firmatecknare för Medelvägen Ekonomisk förening är följande:
Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Gun Eriksson och Ove Valter, i förening.

Vill ni komma i kontakt med Medelvägen Ekonomisk förening så kan ni göra det på telefon genom 0691-22035 eller genom brev på följande adress:
Boda , 840 13, Torpshammar

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intresse, genom att gemensamt bedriva marknadsföring av medlemmarnas verksamheter.

Det finns olika personer som har en koppling med Medelvägen Ekonomisk förening och det är Edholm, Stig Olof som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Gun Anna-Marie som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Maria Irene som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Kelly, John Michael som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordin, Erik Sören som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Walther, Bengt Ove som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamotPettersson, Sara Ulrika som är född 1977 och har titeln Suppleant,