Fredriksdals mekaniska

Västernorrlands län

Information

Fredriksdals mekaniska är en verksamhet som finns i Ånge. I Fredriksdals mekaniska finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bäckman, Jan Håkan som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Fredriksdals mekaniska så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Fredriksdals mekaniska på telefon 0691-32168.

Firman skall bedriva entreprenadverksamhet inom bygg och verkstads industrin även legotillverkning, bilreparationer och reparationer av småmaskiner som gräsklippare, motorsågar samt även försäljning av div, reservdelar till ovanstånde.

Idag är Fredriksdals mekaniska av bolagstypen Enskild firma.

Fredriksdals mekaniska är ett av många verksamheter som finns i Västernorrlands län och Ånge arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Fredriksdals mekaniska innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-10-09 och Fredriksdals mekaniska är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-10-09.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Fredriksdals mekaniska så är det följande:

Fredriksdals mekaniska har 761117-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västernorrlands län.