Carolines Frisering

Västernorrlands län

Information

760930-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Carolines Frisering. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Carolines Frisering är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ånge som är den kommunen som Carolines Frisering finns i.

Carolines Frisering har varit registrerat sedan 2001-11-16 och det finns flera verksamheter i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-12-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Carolines Frisering så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-12-26.

Carolines Frisering är och det finns flera verksamheter i Ånge som också är .

Firmatecknare för Carolines Frisering är följande:

Vill ni komma i kontakt med Carolines Frisering så kan ni göra det på telefon genom 0691-12121 eller genom brev på följande adress:

Frisörverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Carolines Frisering och det är Engström, Hennie Caroline som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma,