PJ:s Motorservice

Västernorrlands län

Information

I Ånge finns det ett Enskild firma som heter PJ:s Motorservice. Det finns flera företag som liknar PJ:s Motorservice i Västernorrlands län. Ånge är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

PJ:s Motorservice är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-09-08 och det finns flera bolag som är det i Västernorrlands län.

Sedan 2004-12-17 så har PJ:s Motorservice varit registrerat och sedan 2005-09-08 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är PJ:s Motorservice och det finns fler företag som är det i Ånge.

Vill man komma i kontakt med PJ:s Motorservice så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med PJ:s Motorservice så kan ni göra det på 070-6218174.

Maskinservice såsom service och reparation av olika motorfordon exempelvis bil, skoter, moped, gräsklippare. Försäljning av smidesprodukter såsom tillverkning och försäljning av prydnadssmiden exempelvis ljusstakar, marschallhållare, samt försäljning inom ovan och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Johansson, Pär Tore som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

PJ:s Motorservice har 721229-XXXX som sitt organisationsnummer.