Taxi Fränsta Ulf Meyer

Västernorrlands län

Information

I Ånge finns det ett Enskild firma som heter Taxi Fränsta Ulf Meyer. Det finns flera företag som liknar Taxi Fränsta Ulf Meyer i Västernorrlands län. Ånge är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Taxi Fränsta Ulf Meyer är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västernorrlands län.

Sedan 1999-09-14 så har Taxi Fränsta Ulf Meyer varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Taxi Fränsta Ulf Meyer och det finns fler företag som är det i Ånge.

Vill man komma i kontakt med Taxi Fränsta Ulf Meyer så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Taxi Fränsta Ulf Meyer så kan ni göra det på 0691-31101.

Bedriva gods- och persontransporter, handel med värdepapper och fastigheter, uthyrning av fordon, maskiner och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Meijer, Ulf Pär Göran som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Taxi Fränsta Ulf Meyer har 720203-XXXX som sitt organisationsnummer.